Mainos
Koti Ilmiöt Erikoinen huijaus - hygieniakikka huijarin tavaramerkkinä

Erikoinen huijaus – hygieniakikka huijarin tavaramerkkinä

Hyvä hygienia ja terveelliset olosuhteet ovat julkisissa tiloissa, kuten hotelleissa päivänselvä asia. Se on niin selviö, että ilmeisesti huijaritkin ovat sen äkänneet.

Utahissa, Yhdysvalloissa, on tulossa oikeuteen hyvin erikoinen huijaustapaus. Asiasta uutisoi brittilehti Metro. Se kertoo, kuinka miehen onnistui pitkään huijata ilmaisia hotelliöitä itselleen.

Se kävi niin, että hän majoittautui huoneeseen pienten lemmikkieläintensä kanssa. Sitten hän antoi marsun ja hiiren ulostaa lattioille, ja kävi valittamaan.

Hotellissa oltiin luonnollisesti aina aivan kauhussaan, ja kun kysyttiin, kuinka tapauksen voisi hyvittää, ensimmäiseksi tuli tietenkin mieleen ilmainen hotelliyö.

Näin menetellen ja huijaten mies sai itselleen hyötyä useita kertoja. Sitten hän lopulta jäi kiinni. Siitä ei ole tietoa miten tämä tapahtui, mutta utahilaisessa oikeudenistunnossa tämäkin myöhemmin selvinnee.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT