Mainos
Koti Terveydentekijät Henna Peltosen vinkeillä joulun turbo-olo veks ja uuteen vuoteen

Henna Peltosen vinkeillä joulun turbo-olo veks ja uuteen vuoteen

Henna Peltonen on bikini fitness -kisoissa maailmalla kultaa kauhonut ryhmäliikuntaohjaaja. Hän laati vinkit jouluähkyn karkottamiseen ja parempaan uuteen vuoteen. Poimi näistä itsellesi soveltuvat tai vaikka kaikki.

Tee itsellesi uudeksi vuodeksi selkeät tavoitteet, kirjoita ne myös paperille ja kerro ystävillesi. Kun olet sanonut tavoitteesi ääneen, et halua heikkona hetkenä luovuttaa niin helposti. Etene pienin askelin. Aseta ensin pieni tavoite. Kun olet saavuttanut sen, onnistumisen ilo kannustaa sinua jatkamaan ja näin voit pikku hiljaa kasvattaa omia tavoitteitasi.

Pyhien levon ja herkuttelun jälkeen voi tuntua helpommalta jäädä sohvalle makaamaan ja kynnys poistua mukavuusalueeltaan kasvaa, tarvitset silloin vain päättäväisyyttä suunnata salille. Pyydä vaikka ystävä mukaan ja sopikaa yhteisistä treeneistä seuraavillekin päiville. Treenin jälkeinen olotila takuulla palkitsee ja pian huomaat jääväsi siihen koukkuun.

Palaa ruokavaliossa nopeasti takaisin ruotuun ja karsi ruokavaliosta kaikki epäterveellinen. Aloita aamusi kaurapuurolla, se hemmottelee vatsaasi. Muista säännölliset ruokailuvälit. Jos ruokailujen välit venyvät liian pitkiksi, sorrut herkkuihin huomattavasti helpommin. Muista joka aterialla proteiini ja minimoi hiilarit.

Juo paljon vettä. Tämä kiihdyttää aineenvaihduntaa, lisäksi runsas vedenjuonti vähentää napostelun tarvetta, sillä veden juonti täyttää. Lisäksi se tekee hyvää myös iholle.

Kofeiini piristää lomamoodista treeniin siirtymistä. Itse juon ennen treeniä joko kahvin tai sitten energy drinkin, joka on vaativiin suorituksiin suunniteltu sokeriton vitaminoitu amino-energiajuomajauhe. Tuote on suunniteltu parantamaan fokusta ja antaa keholle pitkäaikaista suorituskykyä. Näin saan treenistä huomattavasti tehokkaamman.

Aamuaerobinen tyhjään vatsaan on tehokas keino polttaa rasvaa ja saat päivään heti energiaa. Käy lenkillä, aamujumpalla tai harrasta kumppanisi kanssa seksiä. Rakastelu on tehokas tapa polttaa kaloreita kuin huomaamatta.

Suunnittele päivän ateriat etukäteen. Varmista, että kaapista löytyy kaikki tarvittavat, tee ennen kauppareissua ostoslista ja ennakoi myös valmistamalla aterioita etukäteen. Näin sinun ei tarvitse koko ajan olla kokkaamassa, ja valmiilla aterioilla vältät sen, ettet ahmi nälän iskiessä suuhusi mitä sattuu. Älä mene kauppaan tyhjällä vatsalla.

Valitse aina pienempi paha. Jos vaihdat suklaalevyn suklaapatukkaan ja suklaapatukan pian yhteen suklaapalaan ja limpparit ja mehut kivennäisveteen ja kahvipullan hedelmään, tulee äkkiä monista pienistä muutoksista iso kokonaisuus.

Toinen mokoma vinkkejä löytyy TÄÄLTÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT