Mainos
Koti Ilmiöt Kasvojen kohotukseen ei enää tarvita kirurgia - kysyimme menetelmästä lääkäriltä

Kasvojen kohotukseen ei enää tarvita kirurgia – kysyimme menetelmästä lääkäriltä

Maailmalla yleistyy koko ajan kasvojen kohotushoito ilman kirurgin veistä. Se suoritetaan täyteaineilla sekä mesolangoilla. Hintakin on murto-osa kasvojenkohotusleikkauksen hinnasta.

Myös Suomessa menetelmä alkaa nauttii suosiota. Kysyimme asiasta yleislääketieteen erikoislääkäri Anni Seiskarilta ja vastuusairaanhoitaja Susanna Hanhinevalta Medical Clinic Lux -klinikalta.

Mistä menetelmässä on kyse?

-Meillä Medical Clinic Luxilla on otettu käyttöön sekä hyaluronihapolla että mesolangoilla tehtävä Soft-lift-LUX. Siinä aiemmin totuttujen yksittäisten ja eri aikoina tehtyjen toimenpiteiden sijaan tehdään useita eri alueiden hoitoja samalla käyntikerralla. Kaikki hoidon osavaiheet pyrkivät tuomaan kasvoille ryhtiä.

Milloin tulokset näkyvät?

-Kasvoille saadaan välitön kohottava vaikutus. Softliftaus sisältää äsken mainittujen toimenpiteiden lisäksi soveltaen yhdistellen poskien muotoilun, ohimoalueen kuoppakorjauksen ja leuan sekä leukalinjan muotoilun.

Kenelle hoito sopii?

-Periaatteessa kenelle tahansa aikuiselle, mutta hoito on suosittua plus 40-vuotiaiden keskuudessa, kun kasvojen ihossa on alkanut selvästi näkyä ikääntymisen merkkejä.

Mitä riskejä hoito sisältää?

-Kaikki täyteaine- ja mesolankahoidot ovat ihon ja osa myös ihonalaiskudoksia lävistäviä tai jopa luukalvoon asti ulottuvia. Kyseisillä alueilla on paljon laskimoita ja hermotusta. Hankalat haittavaikutukset, kuten granuloomat tai hyaluronihapon kulkeutuminen verisuoneen tai verisuonen tukkeutuminen ovat äärimmäisen harvinaisia. Mustelmat tai pistämisen välittömät haitat (ärsytys, punoitus, turvotus) ovat sen sijaan hyvin tavallisia.

Kuka hoitoja saa tehdä?

-Hoito vaatii tekijältänsä anatomian erinomaista osaamista. Hoidon tekee lääkäri.

Kauanko teho kestää?

-Softliftingin vaikutukset kestävät yksilöllisesti puolesta vuodesta jopa neljään vuoteen.

Mitä pitää huomioida ennen tämänkaltaista kasvojenkohotusta?

-Tulee tauottaa verta ohentava lääkitys tai hivenainehoito (Aspirin, Omega jne) 1-2 viikkoa ennen. Toimenpiteeseen ei pidä tulla kuumeisena tai vaikkapa suoraan kuntosalilta. Raskaana tai imettävänä hoitoa ei voi ottaa.

Mitä pitää huomioida hoidon jälkeen?

-Tavanomaiset välittömät haitat. Saunomisen ja muun hikoilun välttäminen parin päivän ajan ja ihon hoitoon liittyviä asioita, jotka käydään asiakkaan kanssa läpi yksityiskohtaisemmin.

Kuinka paljon tällainen veitsetön kasvojenkohotus maksaa?

-Se on yksilöllistä, mutta lähtökohta on tuhannesta kahteen tuhanteen euroon. Yleensä täyteainetta käytetään 4-8 millilitraa, tarpeen tullen ja yksilöllisesti vaikkapa 50 mesolankaa tai 4-8 väkäslankaa.

Kysymyksiin vastasivat Medical Clinic Luxin vastuuhoitaja Susanna Hanhineva ja vastuulääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri Anni Seiskari

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT