Mainos
Koti Uutiset Lääkäri Antti Heikkilä on saanut Valviralta varoituksen syöpähoitoihin liittyen

Lääkäri Antti Heikkilä on saanut Valviralta varoituksen syöpähoitoihin liittyen

Antti Heikkilä on tunnettu erikoislääkäri, kirjailija ja kriitikko, joka on työssään arvostellut paljon ravitsemussuosituksista vastaavia suomalaisia viranomaisia, rokottamista ja ylilääkitsemistä.

Nyt sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira on antanut Heikkilälle kirjallisen varoituksen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Kirjallisen varoituksen syynä ovat ruokavaliohoidot, joita Heikkilä on antanut syöpää sairastaville. Valvira toteaa varoituksessaan, että Heikkilä on toimiessaan yksityisvastaanotollaan helsinkiläisessä Eiran sairaalassa käyttänyt yleisesti hyväksymättömiä menettelytapoja. Lisäksi hänen potilasasiakirjamerkinnöissään on todettu puutteita.

Heikkilä on ”saarnannut” ketoruokavalion puolesta. Ketoruokavalio on rasvapainotteinen, mutta sisältää niukasti jos lainkaan hiilihydraatteja.

Valviran mukaan ongelmana ei sinänsä ole vaihtoehtohoidot. Niitä saa antaa. Kyse on kuitenkin siitä, että Heikkilä on ollut toimessaan terveydenhuollon ammattilainen eli lääkäri, ja Valviran mukaan tuolloin pitää varmistua siitä, että potilas ymmärtää saavansa vaihtoehtohoitoa eikä kliinisesti tutkittua ja lääketieteellistä hoitoa.

Heikkilä on todennut vastineessaan, ettei hän väitä, että syöpä katoaisi ketoruokavaliolla. Hän on puhunut sen hoitoa tukevista vaikutuksista.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT