Mainos
Koti Terveydentekijät Minun terveysvinkkini: Sampo Kaulanen

Minun terveysvinkkini: Sampo Kaulanen

Suomen tunnetuin K-kauppias, someaktiivi Sampo Kaulanen Jounin Kaupasta Ylläkseltä antoi Terveyden Asialla -verkkomedialle viisi terveysvinkkiään parempaan elämään.

Miehen mielestä hänen vinkkinsä ovat enemmän ”hihhulikamaa”, mutta toimivat.

  1. Parisuhde. Jos sulla on parisuhe perseellään niin elämästä tulee todella raskasta! Hoida sitä kuin kukkaa joka tarvii vettä. Jos kuitenkin olet jo mennyt siihen pisteeseen, että mitään ei ole tehtävissä niin kannattaa miettiä onko uusi alku parempi ja terveellisempi kuin pysyä huonossa.
  2. Tee semmoista työtä ja projekteja mistä pidät. Jos oot nalkkiutunut duuniin joka on joka päivä ihan perseestä niin vaiha työtä. Ei ole järkeä kuluttaa valtaosaa hereilläoloajasta väärään hommaan. Voi tuntua hurjalta hypätä pois kyydistä mutta kannattaa kyllä.
  3. Hankkiudu eroon negatiivisista ihmisistä. Vaikka ne olisivatkin kavereitasi. On kauheen vaikea olla hyvissä energioissa jos ympärillä on negaa koko ajan. Tämä auttaa ihan helkatisti. On parempi olla yksin ko väärässä seurassa.
  4. Liiku, äläkä jää vääriin tiloihin. Jos sulla masentaa niin on parempi päässä irti siitä tilasta. Ulkoilu tai liikuminen auttaa! Jeesaa keskittymään johonki tähellisempään kuin murehtimiseen.
  5. Syö hyvin ja harrasta hiukan liikuntaa. Kokonaisvaltanen parempi ruoka jeesaa jaksaan paremmin ja parantaa liikunnan ohella suoritusta ja helpottaa näiden 1-4 ohjeen käyttöä.

Kuva Jussi Ratilainen

1 KOMMENTTI

  1. Olen seurannut Sauli Kaulasen esiintymistä täällä facebookissa ja hänen juttujaan.On hauska,kun tietääkseni kahden tyttären isä on heistä onnellinen ja perheen olemassa olosta nauttii koko sydämellään.Onnea Sinulle ja perheellesi,kaikkea hyvää myös tulevaisuudessakin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT