Mainos
Koti Ilmiöt Pasin kokemukset ilmavaivoista: Dimetikoni auttaa oikeasti

Pasin kokemukset ilmavaivoista: Dimetikoni auttaa oikeasti

Pasi tyrmää kokemukseen pohjautuen sen, etteikö dimetikonista olisi apua.

29-vuotias voikkaalainen Pasi kärsii satunnaisesti hankalasta oireesta, nimittäin ilmavaivoista. Mies yhdistää oireet jännittäviin ja stressaaviin elämänvaiheisiin, jolloin itsestä ei niin helposti jaksa pitää huolta esimerkiksi ruokavalioon ja liikuntaan panostamalla. Pasilla on myös ylipainoa ja hän on yrittänyt laihduttaa useita kertoja. Myös dieettien aikana ilmavaivat ilmestyvät kiusallisina.

Pasi kertoo saaneensa apua dimetikonivalmisteesta. Dimetikonin kerrotaan alentavan pintajännitystä, jonka seurauksena suolistokaasujen muodostamat kuplat sulautuvat yhteen, ja kaasun liikkuvuus paranee. Dimetikoni ei itse reagoi kemiallisesti eikä imeydy suolistosta.

Monet asiantuntijat pitävät dimetikonin vaikutuksia olemattomina ilmavaivojen hoidossa. Monet käyttäjät taas ovat visusti sitä mieltä, että kyllä lääkeaine tehtävänsä hoitaa.

-Ei yksi pikku pilleri vie maata merelle, mutta vaikutukset tulevatkin hieman pitemmässä juoksussa. Olen isokokoinen kaveri, ja koska valmisteesta ei ole katsottu olevan juurikaan haittavaikutuksia, olen tehnyt toisinaan jotain sellaista mitä ei yleensä suositella. Olen ottanut tupla-annostuksen. Ei ole tullut mitään ongelmia, päinvastoin, haittani on lievittynyt huomattavasti. Tärkeintä on käyttää valmistetta säännöllisesti, kun tarvetta on.

Pasi korostaa, että hänen kohdallaan yleensä runsas veden juonti päivittäin sekä liikunta auttavat pitämään suolistokaasut kurissa. Välillä elämä on kuitenkin hankalampaa, ja silloin dimetikonista on apua.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.

-Tämä on nyt vähän hassua ilmaista asia niin, mutta dimetikoni ikäänkuin kerää ”pikku pieruja isommaksi pieruksi”, ongelman kanssa on helpompi elää, kun ei koko ajan tunne tarvetta päästää kaasuja, mies kuvailee naureskellen.

-Olen saanut dimetikonista apua esimerkiksi silloin, kun on tarvetta istua pitempään paikallaan, esimerkiksi lentokoneessa tai jollakin luennolla tai kokouksissa. Käytän valmistetta kausittain. Sitten kun helpottaa, saatan syödä pitkään vain pillerin päivässä, ja lopulta lopetan kokonaan.

Dimetikoni on lääkeaine, eikä minkään tuotteen nimi. Dimetikonia sisältäviä tuotteita on saatavilla käsikauppalääkkeinä apteekeista.

 

Juttu on julkaistu sivustollamme aiemmin vuonna 2015

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT