Mainos
Koti Uutiset Poliisi vahvistaa somehuhut: Yksi Oulun tyttöuhreista on kuollut

Poliisi vahvistaa somehuhut: Yksi Oulun tyttöuhreista on kuollut

Oulun poliisilaitos vahvistaa, että yksi tutkittavana olevien hyväksikäyttötapausten nuorista uhreista on menehtynyt. Vahvistus tuli poliisilta tänään.

Asiasta on käyty arvailua sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa.

Poliisi kertoo, että uhri kuoli syksyn aikana. Poliisin mukaan kuolemaan ei liity rikosta, vaan kyseessä on normaali kuolemansyyn tutkiminen, eikä poliisi kerro asiasta enempää. Nuoren ja terveen henkilön kohdalla tämä on oikeuskäytännössä totuttu ymmärtämään oman käden kautta tapahtuneena kuolemana.

Oulun poliisi on tutkinut useita seksuaalirikosepäilyjä, jotka ovat kohdistuneet alaikäisiin tyttöihin. Yksi uhreista on vasta kymmenvuotias. Epäiltyinä on ulkomaalaisia henkilöitä.

Tänään perjantaina poliisi kertoo käynnistäneensä esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Poliisi on ottanut kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä todennäköisin syin epäiltyinä tekoihin.

 

3 KOMMENTIT

 1. Tämä on uskomatonta että tähän ei puututa kovalla kädellä,hävettää olla suomalainen ja lukea tällaisia uutisia ,karkotus kaikille tommosille ja heti ,etteivät ehdi tehdä lisää kammottavia rikoksia,eihän täällä ole mitään lakia noille nyt,Hävettää olla suomalainenkun täällä sallitaan tällaisia rikoksia.

 2. Näistä hyväksikäyttö tapahtumista lässytetään mediassa,niinkuin se olisi vaan joku juttu.
  Puututtava ankarasti näihin lapsiinsekaantujiin ja ulos maasta heti.
  Suututtaa todella kovasti tämä tekijöiden suojelu.

 3. Nyt vaaditaan poliisilta kovia otteita täällä Oulussa, ei enää edes viitsi sanoa, että on Oulusta kotoisin.
  Emme uskalla enää kulkea pelkäämättä meidän omassa kauniissa kotikaupungissamme, meidän tyttäriimme kohdistuu uhka ulkomailta ja miksei poikiimme myös. Oulu on menetetty maahanmuuttajille, pakolaisille joita valtio tukee kaikin keinoin ja mahdollistaa heidän törkeät rikoksensa meitä kotimaan ja koti kaupungin, synnyin maan asukkaita kohtaan. Nyt on tehty suuri virhe päättäjien ja äänestäjien keskuudessa silloin kun oli kyse mennäänkö EU:hun, nyt korjaamme satoa sen tuloksesta, menetimme itsenäisyyden jonka isämme ja isoisämme taistelivat kuolemaan asti meidän puolestamme ja nyt he kääntyilevät haudassaan sotavammojensa kanssa näiden tapahtumien vuoksi.
  Kaikki maahanmuuttajat takaisin sinne mistä ovat tulleet on heidän kohtalonsa sitten mikä tahansa siellä kotimaassa, kuoleehan lapsiamme ja he menettävät koko elämänsä päätyen ehkä itsemurhaan näiden maahanmuuttajien takia, he eivät kaipaa sääliämme, eivät hekään sääli meitä. Silmä silmästä ja hammas hampaasta on vanha, mutta hyvä sanonta ja nyt virkavallan ja päättäjien on otettava kovat otteet käyttöön, muuten käy niin, että me valtaväestö olemme ”maastamuuttajia”.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT