Mainos
Koti Ilmiöt Seksitutkimus selvitti erektiolääkkeiden käyttöä - seksitohtorin viisi vinkkiä!

Seksitutkimus selvitti erektiolääkkeiden käyttöä – seksitohtorin viisi vinkkiä!

Taloustutkimus on tehnyt Huippukiva Oy:n toimeksiannosta erektiolääketutkimuksen, johon vastasi 1113 henkilöä.

Näin kysyttiin: Oletko käyttänyt tai kokeillut erektiolääkkeitä? Oletko hankkinut erektiolääkkeitä jostain seuraavista lähteistä? (Vain miesvastaajat.)

Oletko käyttänyt tai kokeillut erektiolääkkeitä?

Kyllä: Miehet 13%, Naiset 0%.

Ikä:
18-24: 0%
25-34: 3%
35-49: 6%
50-64: 9%
65-79: 11%

Lääkkeiden käyttö siis kasvaa iän myötä. Kun pääkaupunkiseudulla erektiolääkkeiden käyttäjiä on vain 3%, löytyy niitä Tampereelta peräti 12%. Turussa vastaava luku on vain 7%.

Myös sosioekonominen asema näkyy ja tuntuu. Johtavassa asemassa olevista lääkkeisiin turvautuu 16%, kun taas esimerkiksi työttömistä vain 4%.

Oletko hankkinut erektiolääkkeitä jostain seuraavista lähteistä? (Vain miesvastaajat)

Reseptillä: 11%
Netistä ilman reseptiä: 1%
Ulkomailla: 1%
Kaverilta: 2%

Erektiohäiriöitä on myös naisilla

Huippukiva.fi:n seksitohtorin, seksuaaliterapeutti Satu Söderströmin mukaan tulokset kertovat lähinnä siitä missä iässä ollaan valmiimpia puhumaan asioista suoraan kuin siitä missä iässä ongelma olisi yleistä.

-Elintavat vaikuttavat kaikkeen, eli olet mitä syöt, pätee myös sinne seksuaalisuuden puolelle. Näyttää myös vahvasti siltä, että mitä pohjoisemmaksi liikutaan sitä suorempia ihmiset ovat. Siinä missä stadilaiset vielä esittävät kaikkeen pystyvää, tamperelainen laukoo suoraan totuuksia.

Stressi ei ole ainoa syy erektiohäiriöihin ja erektiohäiriöitä on myös naisilla (tosin ei yhtä päällepäin näkyviä kuin miehillä).

-Myös naisille voidaan määrätä seksihaluja lisäävää lääkettä, mutta tämän uuden lääkkeen haittavaikutukset ovat vielä niin suuria, että harvemmin siitä on kuitenkaan ollut halua lisäävää hyötyä. Myös miehille määrättävää Viagraa voidaan määrätä naisille, ja tämän on tutkittu lisäävän naisten seksihaluja, Söderström kertoo.

Hän muistuttaa, että ennen lääkkeidenkäyttöä on ensin selvitettävä ongelman syy.

-Lääkkeet ovat aina valinta, jolla on myös seurauksia sekä sivuvaikutuksia. Erektiohäiriöihin on olemassa myös hyviä ja toimivia lääkkeettömiä hoitomuotoja, joihin kannattaa tutustua.

Söderstömin mukaan suurin syy erektiohäiriöihin on seksin ja nautinnon väärin opettaminen sekä miehisen orgasmin väärin ymmärtäminen. Suorittamalla ei mikään seksi parane. Vääränlainen ruokavalio, lääkkeet ja elintavat ovat myös merkittävä tekijä erektiohäiriöiden muodostumisessa.

Seksitohtorin 5 helppoa keinoa potenssin parantamiseksi:

-Tupakoinnin lopettaminen
-Alkoholin käytön lopettaminen
-Liikunnan lisääminen
-Terveellinen ruoka
-Seksin ja nautinnon uudelleen opettelu

Kysely tehtiin internetpaneelissa 16.-17.10. 2019 ja otos edustaa Suomen täysi-ikäistä väestöä. Tulokset painotettiin iän, sukupuolen ja asuinpaikan mukaan. Tutkimuksen virhemarginaali on noin 2,5 prosenttiyksikköä.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT