Mainos
Koti Oma tarina Tv-kasvo säikähti ja varoittaa nyt muitakin: Lapsi tippui vaipanvaihtopöydältä!

Tv-kasvo säikähti ja varoittaa nyt muitakin: Lapsi tippui vaipanvaihtopöydältä!

Oman tosi-tv-ohjelmansa kanssa tänään TV5:llä ruutuihin tuleva Sampo Kaulanen paljastaa, että kun esikoinen oli vaippaiässä ja hän oli käymässä huoltoasemalla, tapahtui onnettomuus.

-Vaihdoin vaippoja ja oiskohan ollut just käsienpesu tai muu itellä menossa niin taapero päätti pyörähtää ja tippui lattialle. Siinä sitten sydän pyörähti seittemän kertaa säikähyksestä ympäri ja oli aivan karmea tilanne. Siinä kohtaa sitä melkeen vaipuu shokkiin.Onneksi selvittiin säikähyksellä ja pienellä itkulla, Sampo toteaa sosiaalisen median päivityksessään.

Hän kokee epäonnistuneensa lapsensa kaitsimisessa.

-Kyllä noitten lasten kanssa pitää olla koko ajan silmät sen seittemässä eri asennossa eikä kärsi jättää vahtimatta ollenkaan. Mut inhimillisiä kurjia tilanteita sattuu.

Sampon päivitys sai alkunsa siitä, että tänään uutisoitiin äidin saaneen sakkotuomion ja tuhansien korvaukset samankaltaisesta tapahtumasta. Tapaus sattui Suomessa. Sampon mielestä tuomion tuleminen tapauksesta, joka muutoinkin järkyttää ja aiheuttaa syyllisyydentunteita on melkoisen rajua.

-Tietty jos vanhempi on tahallaan piittaamaton niin asia on erikseen. Mut kyllä näitä vahinkoja voi sattua vaikka kuinka yrittäisi olla ”täydellinen” vanhempi.

Kuvan vauva ei liity tapaukseen.

1 KOMMENTTI

  1. JepJep On käsittämätöntä miten huolettomia vanhemmat ovat pienten lastensa kanssa niin kotona, kaduilla, parkkipaikoilla kuin kauppakeskuksissakin. Luotetaan hyvään tuuriin. Vähän niinkuin autollakin ”Eihän sieltä mäen takaa kukaan satu tulemaan. Toi keltainen sulkuviiva on ihan turha. EI KOSKAAN jätetä vauvaa hoitopöydälle valvomatta = käsi ja silmä kiinni vauvassa koko ajan. Toisille vaan lapset ei oo niin tärkeitä….

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT