Mainos
Koti Ilmiöt Uusi yhdyntäilmiö järkyttää asiantuntijoita - voidaan verrata raiskaukseen

Uusi yhdyntäilmiö järkyttää asiantuntijoita – voidaan verrata raiskaukseen

Seksikäyttäytyminen on muuttunut huolestuttavaan suuntaan, toteaa ilmiötä tutkinut Alexandra Brodsky.

Jokin aika sitten ilmestyi tutkimus, jossa kerrottiin, että jopa 65 prosenttia yhdysvaltalaisista harrastaa silloin tällöin suojaamatonta seksiä. Tuore tieto paljastaa vielä huolestuttavamman ilmiön. Aiheesta on kerrottu Columbia Journal of Gender and Law -lehdessä.

Tutkija Alexandra Brodskyn mukaan yhä useampi mies ottaa kesken yhdynnän salaa pois kondomin. Tähän ei siis ole kumppanin suostumusta.

Asialla on monta ulottuvuutta eikä psyykkinen ole niistä vähäisin. Naiset kokevat luonnollisesti luottamustaan käytetyn hyväksi. Tutkimushaastateltavat kertovat kärsineensä eriasteisista pelkotiloista. Seksin harrastamisesta voi tulla jopa vastenmielistä.

Tutkimuksen tekijä Alexandra Brodsky korostaa, että jos kondomi poistetaan salaa yhdynnän aikana, tämä on väkivaltainen teko ja siitä tulee rangaista. Maailmalla on jo annettu tuomio raiskauksesta tämänkaltaisen tapauksen kohdalla. Tapaus tulee Sveitsistä ja tuomio annettiin vuonna 2017.

Netissä on myös sivustoja, joissa inhorealistinen ilmiö tunnetaan nimellä stealthing. Miehet jakavat siellä vinkkejä aiheen tiimoilta.

3 KOMMENTIT

  1. Mitäs sitten kun nainen jättää salaa pillerit syömättä ja hankkiutuu raskaaksi? ? kai tähänkin on laki tulossa?ei ole reilua joutua maksamaan elatusmaksuja seuraavat 17.vuotta vasten omaa tahtoaan?

    • Tämähän on ihan eri asia. Voit varmistaa, että ehkäisy pitää ja ei tule tauteja kun käytät itse aina kondomia. Mutta jos luulet, että sitä käytetään ja niin on sovitttu ja se otetaan pois kesken ei ole väliä käytätkö pillereitä vai et, niin voit saada kroonisen vakavan taudin. Jos mies ei halua lasta, kannattaa käyttää aina kondomia. Vaikka pillerit olisi käytössä niin niidenkään ehkäisyteho ei ole 100 %.

      • No ei kylläkään ole eri asia. Kyseessä on edelleen yhteisesti sovitusta asiasta missä luottamus petetään. Näitäkin on maailmalla paljon missä nainen onkin päättänyt, että nyt raskaaksi, mutta mies ei ole samoilla linjoilla ja sitten on salaa jätetty napit pois. Tuossa tilanteessa olet kuitenkin lainpuitteissa hyvin vahvasti sidottuna lapseen kuin myös geenien puolesta, joten ei siitäkään ihan vain olan kohautuksella pääse.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT