Mainos
Koti Oma tarina Janita haluaa vielä taistella - ilmoitti uudesta käänteestä

Janita haluaa vielä taistella – ilmoitti uudesta käänteestä

Saattohoitokodissa lymfoomasta kärsivä Janita Lukkarinen toteaa sosiaalisessa mediassa, että hän ei halua, että aikansa on vielä.

-Suomessa mä olen saattohoidossa 26-vuotiaana. Kuten kaikki tietävät olen siirtynyt Terhokotiin, olen nuorin asukas paikassa, joka on yhtä kuin viimeinen leposija, Janita kuvaa.

Tilanteensa vakavoitumisen myötä Janita kertoo saaneensa paljon tukijoita. Hän kertoo Kiinan olevan maana edistyksellinen lääketieteessä, etenkin syövän hoidossa.

-Olen saanut muutaman yrityksen mukaan tukemaan hoitokulujani sekä keräämään varoja matkaa varten, hän ilmoittaa.

Lisätukea vielä tarvitaan.

-Nuorin siskoni on 9v, veljeni 14v, toinen siskoni 22v. Olen aina ollut heille esikuva, tiedän miten paljon kuolemani vaikuttaisi viattomiin lapsiin, joiden surun näen joka kerta heidän silmissään ja sielussaan. Perheeni hajoaisi palasiksi, mikä sattuu eniten, me olemme se onneton perhe, jonka kaikki tietävät.

Janita julkaisi myös suunnitelmat nimissään olevasta syöpäsäätiöstä.

-Jos kerkeän kuolla ennen kuin keräykset on käytetty hoitoihini perustetaan Janita’sCancerFoundation ja tätä kautta autetaan mua paremmassa kunnossa vielä olevia, kuiluun pudonneita kuten minua nyt.

1 KOMMENTTI

  1. Syvin rukoukseni ja toiveeni on että löytyy parannuskeino syöpäsoluihin.Aina kannatta pyytää ihmettä myös.Jeesus Kristus on Herra jolle kaikki on mahdollista.Häneen turvaamalla paras on edessäpäin ,kävi miten kävi.Sinua siunaten .

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT