Mainos
Koti Oma tarina Janita Lukkarinen sai hyviä uutisia syövästään

Janita Lukkarinen sai hyviä uutisia syövästään

Syöpää sairastava ja saattohoitokoti Terhokodissa jo kuukauden päivät asunut Janita Lukkarinen on kertonut sosiaalisen median seuraajilleen saaneensa väliin hieman parempiakin uutisia.

Janitan syöpä ei nimittäin ole levinnyt.

26-vuotias Janita kertoi myös päässeensä jalkeille pyörätuolista, johon hän joutui, kun kivut kävivät suuremmiksi. Tuolloin Janita luuli syövän levinneen luustoon ja lonkkiin. Kyseessä olikin – Janitan onneksi – väärä hälytys.

Sometilistä ongelmia

Janita on pahoitellut yksityisen sometilinsä kanssa olleita ongelmia. Sitä pyörittänyt henkilö jättäytyi äkisti pois toimestaan ja tästä aiheutui toimintaan epätietoisuutta. (juttu jatkuu)

Sometililtä oli poistettu seuraajia ja kaikki halukkaat eivät olleet päässeet sinne lainkaan. Janita on todennut järjestävänsä asian pikimmiten. Hän kertoi siitä Instagramin stories -osiossa Terhokodin sängystä käsin, josta alla oleva tuore kuvakaappaus:

10 KOMMENTIT

    • Kyllä ilkeät kommentit eivät ole hyväksi näin vakava asia. Mutta yhden vinkin voisin Janitalle antaa kun katsoin kuvan istut pyörätuolissa puhelin kädessä, eikö olisi oikea hetki ottaa käteen Raamattu ja lukea sieltä saa lohdutusta.Toivon sinulle ihmeparantumista??

  1. Hieno homma ettei ole levinnyt.Mä odotan taas kontrollia maaliskuulle,aina rupee jännittää näin kuukautta ennen,ei saa oikein nukuttua.Mulla kolme kasvainta haima,maksa ja vatsa.No olen päättäny taistella ja sinun tarinasi on antanut voimia minulle.Toivon sinulle kivuttomampia päiviä ja jaksamista sinne.Virtuaali halin kera?

  2. Olen kuolema työkaverina toiminut 40 vuotta enkä ikinä ole näin rankkoja ihmispetojen arvosteluja lukenut.Pitäis vähän miettiä ? Mitäs jos tämä tauti iskeekin itse haukkujaan.

  3. Janita, ei kannatta tuhlata aikaa tyhmiin ja ymmärtämättömiin kommentoijiin. Ymmärrän hyvin, että haluat pitää kiinni normaalisti aiemmin elämään kuuluneista some-kuvioista ja että saat iloa pienistä asioista ulkonäön, kuten hiusten laittoon liittyen.
    Toivon, että somen kautta saat paljon hyvääkin palautetta ja rohkaisua. Ennen kaikkea rauhallisia, lohdullisia ja ilon pilkahduksia sisältäviä päiviä, viikkoja, kuukausia. Toivoisin vielä paljon aikaa Sinulle ja ilman kipuja. Nauti läheistesi seurasta ja auringosta!

  4. Janita Lukkarinen tarvitsee Jeesuksen. Siinä se on. Yksi ainoa lause.
    Hymyn toimittajat tarvitsecvat Jeesusta ainakin yhtä paljon.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT