Mainos
Koti Oma tarina Kari kokeili pätkäpaastoa - tämä positiivinen ilmiö tuli sivuvaikutuksena

Kari kokeili pätkäpaastoa – tämä positiivinen ilmiö tuli sivuvaikutuksena

Kari kertoo Terveyden Asialla -hyvinvointisivustolle innostuneensa niin kutsutusta vuoropaastosta muutamia kuukausia sitten.

Painoa on tippunut sillä jo yli kymmenen kiloa, olo on virkeä, ja Kari suosittelee vuoropaastoa kaiken kaikkiaan loistavana juttuna:

-Minulle tämä ainakin sopii. Aina sitä päivän paastoaa, kun tietää että seuraavana päivänä voi syödä normaalisti, hän toteaa.

Vuoropaaston tai pätkäpaaston ideana on syödä minimaalisesti (noin 600 kalorin verran) joka toinen päivä. Joka toinen päivä syödään normaalisti. Paastoa voi myös varioida tyyliin 5:2, jolloin syödään viisi päivää viikossa normaalisti ja pidättäydytään paastolla kahtena päivänä.

Kari on huomannut varsin erikoisen ”lieveilmiön” pätkäpaastonsa aikana. Hän ei löydä mitään muuta syytä oireittensa katoamiselle kuin vuoropaaston aloittamisen.

-Minulla olleet turvotukset, joita olen pitänyt ärtyneen suolen juttuina, loistavat poissaolollaan. Ennen turposin vähintään kerran viikossa, mutta nyt jostain syystä en enää lainkaan. Ilmeisesti kohdallani vuoropaasto on jotenkin muuttanut elimistöäni, en löydä muuta selitystä, mies kertoo.

Joko kävit Hyvinvoinnin verkkokaupassa – luotettava suomalainen perheyhtiö. Kurkista tarjoukset täältä!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT