Mainos
Koti Ilmiöt Lääkäri: Vaikka sinulla olisi kuinka kiire, älä unohda tehdä tätä vaginallesi

Lääkäri: Vaikka sinulla olisi kuinka kiire, älä unohda tehdä tätä vaginallesi

Kiireestä huolimatta naisen kannattaa muistaa pitää huolta pyhimmästään, toteaa lääkäri Jason James FemCaresta.

Yksi tyypillisimmistä unohduksista kiireen keskellä on unohtaa taputella vagina kunnolla kuivaksi suihkussa käymisen jälkeen.

Lääkärin mukaan lämpö ja kosteus yhdistettynä vielä liikkumisen aiheuttamaan kitkaan voivat saada aikaan muutoksia vaginan PH-arvossa. Kun nainen jättää kuivaamatta vaginansa, hän ikään kuin lukitsee kosteuden sinne – ja tämä taas luo melkoisen hyvät olosuhteet bakteerien ja infektioiden jylläämiselle.

Lääkäri muistuttaa myös, ettei ennen yhdyntää kannattaisi käydä virtsaamassa. Tämä altistaa virtsatietulehduksille.

 

 

5 KOMMENTIT

 1. Hei! EN tunne tätä lehteä ja siksi vähän huolestuttaa tällaiset ylivedetyt kirjoitukset?. Mutta siis ei vesi haittaa tuolla yhtään mitään, tosin mulla ei ole mikään kauhean pieni tai ahdas homma siellä mutta ymmärtääkseni vaikka ois pienempikin niin ei haittaa sittenkään. Enempi haittaa jos sitä turhaan kuvailee. Mitään turhia ainetaikaan ei sinne kyllä kannata päästää, saippuallakin haittaa vain ph tasapainon sekaisin että ei sitäkään. Mutta vesi ei voi haitata siellä mitään ja ylimääräinen vesi kyllä valuu pois ja homma kuivuu itsekseen ihan sopivaksi!. Mikä ihme tuota lääkärikin oikein vaivaa jos tuollaisia kirjoittaa?. (No en tiedä jos tarkoitti jotain jotenkin epämuodostunutta naisen alapää hommaa sitten.)Mutta ihan turha jutun teksti eli ei voi pitää paikkaansa. Ja miten muka virtsaaminen voisi ennen yhdyntää aiheuttaa virtsatietulehdusta?. Onko sitten parempi pissata vaikka yhdynnän aikana sitten vahingossa kun ei voikaan pidättää. Nyt kyllä kantsii käyttää maalaisjärkeä, ei tällaisia juttuja enempää. Huonoa asiaa oli jutussa.

 2. Lääkäri muistuttaa myös, ettei ennen yhdyntää kannattaisi käydä virtsaamassa. Tämä altistaa virtsatietulehduksille.

  Hieno juttu.

  • Virtsata pitää yhdynnän JÄLKEEN, jotta virtsaputkeen yhdynnässä hankautuneet bakteerit poistuvat sieltä. Tämän tietää jokainen, joka on hitusenkaan perillä naisen anatomiasta. Yhdyntään ei kuitenkaan kannata ryhtyä rakko täpösen täynnä: siitä tulee vain sotkua. Arkijärki neuvoo kokemuksen myötä.

   Puolitäysi rakko (ja iso siitin) edistää orgasmin saantia, kun paine lantionseudulla kasvaa. Koska virtsaa muodostuu varsin ripeään tahtiin, ei pissaaminen ennen seksiä kuitenkaan ole ongelma varsinkaan jos nauttii myös lasin vettä ennen hikoiluttavaa toimitusta.

   Ärsyttää tämä kun väki sotkee vaginan (emätin) ja vulvan (ulkoiset sukuelimet) keskenään. Näköjään jopa ”lääkäri” englanninkielisessä maailmassa.

 3. Vagina on emätin, se on kehon sisäpuolella. Vulva on nimitys ulkoisille sukuelimille eli isoille ja pienille häpyhuulille sekä niiden väliselle limakalvomaastolle.

  Vaikka brittitohtori miten käskisi taputella ”vaginan” kuivaksi pyyhkeellä, hän ei tarkoita emätintä vaan vulvaa. Siellä on onnistuttu yhdistämään naisen koko välineistö yhden nimityksen alle koska kahden eri sanan muistaminen olisi varmaankin liian rasittavaa väestön heikoimmalle ainekselle, sille jolle henk. koht. hygieniasta ja ehkäisystäkin huolehtiminen on liian vaikeaa. Sama kehitys näkyy olevan käynnissä Suomessakin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT