Mainos
Koti Oma tarina Mikon vesipäiväkirja: Löysin upean avun laihduttamiseen!

Mikon vesipäiväkirja: Löysin upean avun laihduttamiseen!

34-vuotias Mikko Korhonen Helsingistä on ollut ylipainoinen suurimman osan iästään. Laihdutusyrityksiä on takana useita. Hän kertoo olleensa laihduttamisen ammattilainen – toisin sanoen tienneensä tarkalleen miten laihdutetaan, mutta olleensa itsekuriltaan laiskanlainen.

Joskus itsestäänselvyydet eivät kuitenkaan puhkea kukkaan – toisin sanoen ihminen ei näe metsää puilta. Mikon kohdalla vedenjuonti oli tällainen asia.

-Totta kai tiedän että vettä pitäisi juoda, mutta enhän minä juonut. Tuntui jopa siltä että vieläkö tähän ruhoon pitää laittaa lisää nestettä, kun ennestäänkin on kiloja turvotteluun asti, Mikko kertoo Terveyden Asialla -sivustolle.

Tässä Mikko teki virheen. Terveysasiantuntijan suosituksesta hän päätti tarttua ”itsestäänselvään” asiaan ja tehdä vedenjuomisesta päivittäisen rutiinin. Hän alkoi pitää myös vesipäiväkirjaa. Joka päivä tuli juoda vähintään puolitoista litraa vettä, mutta kaksikin oli sopivuuden rajoissa.

Tänä päivänä Mikkoa on helppo haastatella. Hän on vähän häpeissäänkin siitä kuinka oli saattanut väheksyä vedenjuonnin merkitystä.

-Ällistyin jo ihan ensimmäisinä päivinä miten vedenjuonti minua täytti. Koska olen laskenut ruokailuni ja kalorit aloin pian tajuta että hemmetti soikoon, tämähän todella toimii. Olin pitänyt vesipullon kantelemista ihan ”akkojen hommana”.

Mikko on hyvässä vauhdissa laihdutusurakassaan, mutta nyt mukana kulkee vesi.

-Tärkeintä on juoda tasaisesti, vaikka ei janottaisikaan. Se on se juju. Näin nälkä ei pääse edes syntymään. Jos juot vasta silloin kun mahassa kurnii, ei vaikutus ole sama. Siis: tasaisesti monta kertaa päivässä, Mikko opastaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT