Mainos
Koti Oma tarina Näyttelijä Pirkko Mannola kertoi sairastuneensa syöpään

Näyttelijä Pirkko Mannola kertoi sairastuneensa syöpään

Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola, 80, on kertonut Kotilääkäri-lehdessä sairastuneensa syöpään.

Rintasyöpädiagnoosin hän sai tammikuussa.

Vasemmassa rinnassa hän oli huomannut erikoisen mustelman. Sen alla tuntui olevan pahkura. Lääkäri antoi diagnoosin jo vastaanottohuoneessa.

-Tietysti tieto oli sokki. Ensimmäisenä mieleen tuli, että tähänkö tämä elämä loppui. Silti oli parempi saada heti huono uutinen kuin jäädä odottamaan epävarmuudessa, Mannola kuvaa Kotilääkärissä.

Näyttelijän rinta leikattiin, etäpesäkkeitä ei ollut. Rinta saatiin myös säästettyä. Sädehoitoa annettiin 15 kertaa päälle päätteeksi.

Pirkko Mannola kiittelee hoidon laatua Suomessa:

-Se oli äärettömän tehokasta jo alusta lähtien: lääkärit ja hoitajat olivat asiantuntevia ja taitavia. Kaikki paperit toimitettiin minulle heti, ajat varattiin puolestani ja minut ohjattiin oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Sairastaminen tehtiin valtavan helpoksi.

Kotilääkärissä Pirkko toteaa, ettei jäänyt miettimään sairauttaan. Hän on aina kuulemma ollut hetken lapsi. Elämää on elettävänä eikä peloille anneta sijaa.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä niin tiedät.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT JUTUT

Pirkanmaalla suljettiin koko koulu: Tämä on koronatilanne Suomessa nyt!

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Uudet koronatapaukset ovat: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä kaksi tapausta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä yksi tapaus, joka liittyy aikaisemmin Suomessa todettuun tapaukseen. ...

Ja arvonta on suoritettu – voittaja ratkaistu

Nyt oli jaossa Paola Suhosen suunnittelema kiva design-heijastin - bambi aiheeltaan. Ja kukas sellaisen itselleen saakaan? Paljon onnea: EIJA ÄMTÖ Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin...

Suomessa jo 19 koronatartuntaa

Suomessa on todettu neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaksi tapausta on löydetty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä ja kaksi tapausta Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Sairaanhoitopiirit ja paikalliset terveydenhuollon viranomaiset...

Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen...

VIIMEISIMMÄT KOMMENTIT